6 Ways to Make Money on Google Adsense

Google Adsense! 6 Ways to Make Money on Google Adsense este un program prin care puneți anunțuri relevante pe site-ul dvs, și câștigați bani de fiecare dată când cineva face clic pe unul dintre anunțurile afișate. Relevant – înseamnă că dacă aveți un site despre bani pe internet, atunci acesta va afișa anunțuri cu site-uri din același domeniu sau similare. Totul depinde de o serie de factori pe care vi le voi explica în cele ce urmează.

CUM FUNCTIONEAZA GOOGLE ADSENSE!

Google Adsense afișează anunțuri relevante pe site-ul dvs. Nu puteți controla ce fel de anunțuri va afișa Google pe pagina dvs. web, dar o puteți influența.

DE UNDE PROVIN ANUNTURILE!

Ele vin de la Google Adwords .. Doar că au o sumă de bani pe care o investesc pentru a genera trafic pentru site-ul lor, apoi câștigi bani din ea. Cu Google Adsense

Iată ce faceți: înscrieți-vă în G.Adwords, scrieți un titlu pentru afacerea dvs. online, faceți descrierea, licitați la fel de mult cât doriți să plătiți pentru afișarea anunțului și, în cele din urmă, Google decide ce site-uri plasează pe.

Să spunem că un agent de publicitate decide să plătească 1.000 de lire pe lună pentru a face publicitate, dar nu dorește să dea mai mult de 50 de cenți pentru fiecare clic pe site-ul său. Aceasta înseamnă că vor avea 2000 de vizitatori de la G.Adwords în acea lună.

Apoi Google decide cât de mult va păstra suma pe care agentul de publicitate o va păstra și cât de mult va da agentului de publicitate (adică Google Adsense).

CUM POT CISTIGA BANI DIN ANUNTURI?

Nu puteți face clic pe anunțurile dvs. Acest lucru va avertiza Google și în cel mai rău caz pe care îl veți alege cu contul dvs, închis. Dacă faceți clic accidental, nu vă fie teamă. Google a dezvoltat un algoritm care detectează astfel de clicuri și nu vă va închide contul. Dar veți alege cu un steag roșu. Cu cât mai multe steaguri roșii cu atât mai rău devine problema. În plus, clicul nu va genera bani. Aceasta înseamnă că nu veți obține nimic dacă faceți clic pe anunțul relevant de pe computer.

Unele metode care vă vor ajuta să câștigați mai mulți bani din AdSense:

1 Optimizați-vă site-ul

Google afișează anunțuri relevante pe site-ul dvs. Le arată prin conținut. Dacă aveți un site despre “cum să câștigați bani pe internet” dacă vorbiți în articole despre ceea ce ați făcut ieri cu care să lucrați. Nu aveți nicio șansă că Google să fie ghidată de conținutul și cuvintele cheie de pe site.

Scrierea articolelor relevante trebuie să fie scrisă și adaugă conținut ca fiind relevant. Vizitatorul dvs. care face clic pe anunțurile legate de tema dvs. nu va fi interesat de alt subiect dintr-un alt domeniu.

2 Faceți ca anunțurile să nu semene cu anunțurile
Oamenii, în general, urăsc reclamele.

Dacă doriți ca aceștia să facă clic pe acele anunțuri, atunci creați-le să creadă că nu sunt reclame. Integrați-le în conținut. Cum o să faci asta?

3. Modificați designul

Nu lăsați niciodată culoarea implicită pe care Google o acordă pentru anunțurile dvs. AdSense vă oferă o opțiune pentru a vă da anunțurile dvs. Deci, potriviți fundalul anunțului cu fundalul anunțului dvs. (cel care este textul). Apoi, renunțați la graniță (pe acele linii care fac ca anunțul să pară o graniță). Faceți-o la aceeași culoare ca și fundalul. Titlul creației ar trebui să aibă aceeași culoare ca și link-urile de pe site, iar culoarea adresei URL care duce la site-ul agentului de publicitate ar trebui să fie aceeași cu textul.

4. Alegeți mărimea potrivită a reclamei

Google vă oferă posibilitatea de a alege mai multe reclame pentru site-ul dvs. Dar nu toate dimensiunile sunt setate și nu toate se potrivesc în orice loc al site-ului.

Un studiu arată că anunțul de 336 × 280 oferă cele mai bune rezultate, apoi 300 × 250. Dar puteți utiliza și alte tipuri de anunțuri. Doar ca aceste anunțuri arata mai degrabă ca acestea nu sunt anunțuri, ci un anumit conținut.

Și pentru alte dimensiuni, gândiți-vă unde se potrivește mai bine și unde vizitatorii ar fi tentați să facă mai multe clicuri. Nu utilizați bannerul de 468 x 60. Acesta seamănă cu un anunț și nu este bine dacă vreau să fac bani de la Adsense.

5. Anulați anunțurile imagine

În anunțurile mele imagine am cel mai mic randament când folosesc Google Adsense. În plus, vizitatorii sunt tentați să le depășească deoarece sunt obișnuiți să facă publicitate pe un site și nu sunt acolo să facă clic pe anunțuri, ci să citească ceva și apoi să navigheze mai departe pe pagina dvs. Web.

6. Plasați anunțul în locuri speciale

Faceți totul dacă nu afișați anunțuri în locuri în care vizitatorii sunt tentați să facă clic pe ele. Atunci când aveți mai multe anunțuri pe o pagină, dacă toate sare în ochi, vizitatorii vor fi tentați să le depășească.

Uitați-vă la site-ul dvs. Vedeți care sunt așa-numitele “puncte de interes” și unde vizitatorii văd mai mult. Apoi, căutați un mod de plasare a unui tip de anunț acolo.

Oamenii sunt obișnuiți să citească de la stânga la dreapta. Ochiul persoanei va începe în partea stângă sus a site-ului dvs., apoi continuă în jos, toate de la stânga la dreapta. De asemenea, oamenii se uită mai mult numai în “prima parte” a site-ului, ca să spunem așa. Aceasta este partea vizibilă fără agenții de aplicare a legii scroll.

5. Testați caracterul alfabetic, toate sfaturile funcționează la fel. Depinde de modul în care site-ul dvs. este structurat, conținutul DE, tipul DE de vizitatori etc. Trebuie să testați. Puneți reclame într-un anumit loc, apoi vedeți ceriumul rezultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up