Website like Storefronts

Storefronts! Website like Storefronts Un client intră în magazin, navighează prin mărfuri și rafturi, prelucrează lucrurile, inspectează, ia în considerare costurile, alege un produs și îl duce în cutie pentru a plăti. În prezent, dacă doriți să vă vindeți bunurile online, atunci site-ul dvs. Web ar trebui să fie activat pentru comerțul electronic oriunde doriți să aveți următoarele caracteristici:

Trebuie să produceți o mulțime de conținut și descrieri de produse, cum ar fi dimensiunile, dimensiunile, culorile și comparațiile cu mărfuri similare. Ar trebui să permită clientului să decidă asupra unui produs, să obțină o evaluare transparentă și prețurile de expediere a mărfurilor, să efectueze tranzacții complete și să obțină o varietate de comenzi și / sau să confirme facturile prin e-mail.

Permiteți clientului să decidă asupra unei metodologii de expediere.
Trebuie să îi spuneți clientului dacă articolul este disponibil sau livrat împotriva comenzii. În mod ideal, ar trebui să aveți o informație de contact asociată în domeniul asistenței medicale sau să trăiți acolo unde clientul încorporează o întrebare. Cea mai importantă pe care doriți să o răspundeți imediat!Dacă doriți să vă creați propriul chat live și să facilitați servicii de masă pe site-ul dvs., unități software speciale sunt disponibile pentru cumpărare.
Asigurați-vă că serviciul dvs. pentru clienți unifică aria mare a unității și marcat clar, astfel încât consumatorul dvs. nu trebuie să se săpare în jurul pentru a căuta date.

Furnizați o secțiune asociată din secțiunea Nursing ‘Despre noi’ sau un district despre politicile dvs. Dacă aveți declarații de confidențialitate și politici de satisfacție a clienților, clientul dvs. se poate simți mai bine în ceea ce privește căutarea în magazinul dvs.
Probabil doriți să aveți și citate și referințe ale clienților pe pagina magazinului, pentru a permite consumatorului dvs. potențial să înțeleagă că unitatea din cealaltă zonă este mândră de serviciul dvs.
Furnizați întrebări legate de asistența medicală cu date privind politicile de returnare, garanțiile, costurile de expediere și taxele de asigurare, dacă există.

Dacă sunteți înclinat, veți oferi un catalog de imprimare dacă clientul preferă să comande unul în magazin și să privească în intimitatea casei.
Nu strângeți clienții prin afișarea bunurilor pe care unitatea de zonă le-a marcat “vândute” sau a unor pagini care afirmă “în construcție” sau “în curând”.
Adăugați conținut de mai multe ori, astfel încât clienții dvs. care se întorc să nu se plictisească, văzând produsele constante pe care le-au văzut timp de patru luni agonizante.

Storefronts! Dacă site-ul dvs. are o etichetă de date sau are referințe actuale, asigurați-vă că modificați aceste referințe de mai multe ori, astfel încât să nu oferiți percepția că nimeni nu participă sau nu citește site-ul dvs. Web. Adăugați conținut de mai multe ori, astfel încât clienții dvs. care se întorc să nu se plictisească, văzând produsele constante pe care le-au văzut timp de patru luni agonizante. Dacă site-ul dvs. are o etichetă de date sau are referințe actuale, asigurați-vă că modificați aceste referințe de mai multe ori,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up